$5 Million Touchdown -kolikkopeli

%d0%ba%d0%b5276Touchdown-termi tulee amerikkalaisesta jalkapallosta, joka on myös $5 Million Touchdown -kolikkopelin teemana. Mikä olisikaan sen sopivampi aihepiiri tällaiseen jännittävään rahapeliin kuin amerikkalainen jalkapallo, jossa myöskin liikkuu todella suuria voittopotteja. Pelin takana on WGS, joka on yksi tunnetuimmista tekijöistä alalla.

Visuaalinen ulkoasu

Heti ensimmäisenä tästä pelistä panee merkille sen värin, joka on vihreä. Kyseinen väri tulee tietysti amerikkalaisen jalkapallon nurmikentästä, joka on vallitseva tekijä tässä pelissä. Tyylillisesti $5 Million Touchdown edustaa klassista piirrosgrafiikkaa, jonka symboleina nähdään monia pelistä tuttuja esineitä ja tilanteita: soikion muotoinen pallo, syöttäjän hanska, cheerleadereitä ja niin edelleen. Pelin taustakuva on tasapainoinen, ja se rakentuu amerikkalaisen jalkapallon mitta-asteikosta sekä tyylitellystä pallon pintakuviosta. Taustan väreissä vilahtaa vihreän lisäksi myös ruskea. Symboleissa on puolestaan käytetty myös violettia, turkoosin sinistä ja esimerkiksi vaalean harmaata.

Pelin toiminnot

%d0%ba%d0%b5275$5 Million Touchdown on perinteinen viiden kelan ja kolmen symbolirivin kolikkopeli, ja voittolinjoja siinä on 20 kappaletta. Pelin käyttöpaneeli löytyy johdonmukaisesti kelojen alapuolelta, ja paneelista on helppo löytää käynnistysnappi samoin kuin myös voittotaulukko.

Pelistä löytyvät luonnollisesti erikoistoiminnot, esimerkiksi ilmaiskierrokset ja scatter. Nämä herkulliset lisät tuovat luonnollisesti kolikkopeliin kukkurallisen jo lisää jännitystä, mutta sokerina pohjalla tässä pelissä on tarjolla kuitenkin huikea 500 000 pelikolikon jättipotti. Ei siis olekaan ihme, että peli on saanut paljon suosioita myös muiden kuin amerikkalaisen jalkapallon ystävien taholta.

Värimaailma rentouttaa ja rauhoittaa

Urheilu on aina ollut mainio peliteema myös raha- ja kasinopeleissä. Tämäkään kolikkopeli ei ole poikkeus. Vaikka suomalaisille amerikkalainen jalkapallo saattaa kenties olla lajina hieman vieraampi, niin pelin symbolimaailma on kuitenkin varmastikin tuttua lähes kaikille, ja amerikkalainen jalkapallo tulee varmasti jossain määrin tutuksi jo tämän vauhdikkaan pelin ohessa.

Pelin värimaailma ja visuaalinen ulkoasu ovat varsin rentouttavia ja rauhallisia. Niistä tulee mieleen maanläheisyys, sillä vihreä ja ruskea symboloivat usein maan värejä. Visuaalinen ulkoasu ja peliteema ovat tietysti ihan kiinnostavia ja pelikokemukseen pitkälti vaikuttavia asioita. Lisäksi muhkeat voitot, voittomahdollisuudet, bonukset ja erityisesti jackpot ovat niitä asioita, jotka peliharrastajia kiinnostavat erityisesti. $5 Million Touchdown on näiden elementtien suhteen vahvoilla. Tätä peliä kannattaakin ilman muuta käydä vilkaisemassa, mikäli tämän amerikkalaisen jalkapallon ympärille rakennettu kolikkopeli ei ole vielä tuttu.