Millerin pelit on pelattu

%d0%ba%d0%b5279Bruce Miller on entinen San Francisco 49 -joukkueen amerikkalaisen jalkapallon pakki. Hänen uransa lähti nousuun jo opiskeluaikoina, jolloin Miller hänet valittiin vuoden pelaajaksi useampaan kertaan. Millerin näytöt johtivat San Francisco 49 -seuraan, jonka kanssa hän allekirjoitti kolmen vuoden sopimuksen vuonna 2014. Ennen kauden alkua Miller siirrettiin keskushyökkääjästä sisemmäksi laitahyökkääjäksi uuden valmentajan toimesta. Pelit eivät kuitenkaan ehtineet jatkua pitkään.

Miller on tehnyt hienoja suorituksia urallaan. Hän on pitkä, vahva ja kookas urheilija, joka ei pelkää hyökätä suoraan tilanteisiin. Urheilija ehti pelata 77 ottelua San Franciscon riveissä, kunnes hänet erotettiin joukkueesta.

Millerin pidätys

%d0%ba%d0%b5280Poliisien tiedotteen mukaan Millerin oli yrittänyt kirjautua syyskuun alussa sisään San Franciscossa sijaitsevaan korkeatasoiseen hotelliin. Paikka oli kuitenkin täynnä eikä Millerille löytynyt tilaa. Millerin kerrotaan olleen tuolloin vahvasti päihtynyt. Aiemmin päivällä hän oli jakanut sosiaalisessa mediassa kuvia itsestään baarissa kavereidensa kanssa. Baarin henkilökunnan mukaan urheilijanuorukainen oli käynyt baarissa päivän aikana useita kertoja ja illalla erittäin kovassa humalassa. Hänen kerrotaan marssineen hotellin erään huoneen ovelle, jonka koputukseen vastannut asukas joutui Millerin pahoinpitelemäksi avattuaan oven. Huoneessa asui 70-vuotias mies vaimonsa kanssa.

Naapurihuoneessa majoittunut pariskunnan 29-vuotias poika oli rientänyt paikalle kuullessaan mekkalaa vanhempiensa ovelta. Millerin kerrotaan lyöneen miestä ovella suoraan kasvoihin, jonka seurauksena päälle karkauksen uhriksi joutunut mies vietiin sairaalaan luunmurtumien vuoksi. Mies oli yrittänyt tulla Millerin ja toisen osapuolen väliin. Myös hänen poikansa kuljetettiin sairaalaan.

Urheilija pidätettiin tapahtuman jälkeen, ja häntä syytetään tappavan aseen hallussapidosta, uhkailusta, pahoinpitelystä ja vanhemman henkilön kaltoinkohtelusta. Miller on viety San Franciscon vankilaan, ja hänen takuusummaksi on määrätty 178 000 dollaria.

Pian pidätyksen jälkeen San Francisco 49 ilmoitti erottavansa Bruce Millerin joukkueesta. Myöhemmin seura ilmoitti Millerin kanssa tehdyn kolmen vuoden sopimuksen rauenneen. Millerin väkivaltainen käytös ei ollut ensimmäinen kerta, sillä aggressiivisesta luonteesta on saatu näyttöä aiemminkin. Vuonna 2015 poliisi pidätti Millerin kihlattunsa pahoinpitelystä. Hänen silloinen kihlattunsa kertoi Millerin tönineen häntä maahan ja hajottaneen tämän puhelimen palasiksi suutuspäissään. Miller kiisti syytteet, mutta hänet määrättiin 16 viikon terapiaan kotiväkivallan takia.

Miller on menestynyt hienosti lajissaan, ja häneltä odotettiin paljon. Urheilija oli juuri aloittamassa kuudetta kauttaan, jossa häntä pidettiin uuden valmentajan saaneessa joukkueessa keskeisenä ja ratkaisevana pelaajana. Henkilökohtaisten ongelmien vuoksi San Francisco 49 jää nyt ilman Milleriä, jonka taidoilla olisi ollut käyttöä tulevissa peleissä.